• Oppdag "Classic"

  Oppdag et nytt nivå av "Exclusiv" med våre spesialdesignede "Classic" løsninger
 • Oppdag Service

  Oppdag et nytt nivå av service med våre håndplukkede hotell, lodger og guider
 • Oppdag "The Experience"

  Oppdag hvorfor vårt motto er
  "The experience of a lifetime"
 • 1
 • 2
 • 3

KenorSafaris

Enten du velger en av våre unike og skreddersydde opplegg, en ferdig pakke, eller gruppetur, kan du være sikker på at vårt hovedfokus er kvalitet, service og opplevelser.

Hotell og lodger

Alle hoteller vi anbefaler er testet og håndplukket av oss. Vi anbefaler bare det beste i hver prisklasse


Guider og sjåfører

Våre guider og sjåfører er valgt på grunnlag av nivåer på deres service, kunnskap og personlige egenskaper


Kombinasjoner og "x-faktor"

Den eneste måten å sette sammen den perfekte ferien er med lokalkunnskap. Vår lokalkunnskap er umatchet i bransjen, og vi vet hva som er best å kombinere med hva og hvor

Ikke vent!

Start planleggingen av din drømmeferie i dag
Ta Kontakt

 • 1
 • 2

NyeArtikler

Oppdag flere muligheter i artiklene under

Kenor Safaris er et familieeid selskap som ble etablert i 1994 i Kenya.
Selskapet er medlem av Kenya Authorised Tour Operator (KATO). Selskapet etablerte eget salgskontor i Norge for det nordiske markedet i 1995 og er medlem av Reisegarantifondet.

Kenor Safaris designer egne reiseopplegg for kunder som ønsker tilpassede opplegg ut fra sine egne ønsker, behov og rammer.
En reise med Kenor Safaris har høy grad av service, utmerket standard og unike opplevelser til destinasjoner i Afrika.

Kenor Safaris skaper ved sine reiser en Experience of Lifetime.
Vi har fokus på de små detaljer satt i system i det store bildet, hvor alt fra kvalitet, service og opplevelser har fokus. Våre designede opplevelser i Afrika er lagt opp ut fra best mulig utnyttelse av muligheter, ønsker og økonomisk ramme - for de beste opplevelser

Kenor Safaris har kun Afrika som destinasjonsområde.
Våre ansatte har derfor en dyp og unik kompetanse om både land, områder, lodger/camps og aktiviteter som kommer våre kunder til gode via tilpassede reiseopplegg. Alle våre lodger/camps og hoteller er "plukket ut" og kvalitet sikret ved egne besøk av våre ansatte.

Kenor Safaris satser på og leverer kvalitet og personlig service.
Vi har plukket ut våre lodger/camps og overnattingssteder ut fra kvalitet - standard, service, lokalisering og "value for money". Våre ansatte har egenhendig erfaring med de forskjellige overnattingsteder og valgt disse. Våre egne guider er unike med utømmelige kunnskap om de områder de guider våre kunder. I tillegg har de personlige egenskaper som vi mener er nødvendig for å være guide for Kenor Safaris.

 

 

 

Rosemary Gyldenås - eier, designer og kundekontakt

Rosemary med røtter fra Mt. Kenya området i Kenya har jobbet i bransjen siden 1990, deriblant på lodger i Masai Mara og i Kenya Airways. Hun reiser hvert år til Afrika for oppdateringer og deltar på de lokale reiselivsmesser der. Hun har besteget Mt. Kilimanjaro og er en lidenskapelig Afrika kjenner, med spesialområde i Kenya, Tanzania, Ethiopia, Zambia, Malawi, Zimbabwe, Namibia, Botswana, Sør Afrika, Mauritius og Seychellene. Hun elsker god vin og god mat, servert i spesielle settinger på safarier og i vakker natur. Hun er opptatt av lodger/camps som yter ekstra god service og hvor personellet "connecter" med Kenor Safaris kunder.
Hennes favorittområde er Matopos i Zimbabwe, samt Okavango delta i Botswana. Hun elsker Rovos Rail og drømmer om en tur fra Cape til Dar es Salaam. Hun tar gjerne en runde golf også på en av de mange flotte banene i Afrika. 

 

 

 

 

Fred Arild Gyldenås - eier, designer, kundekontakt og reiseleder
Fred Arild har selv arbeidet i Tanzania i perioden 1992 - 1994 i Fredskorpset i Usangi. Han besteg Kilimanjaro første gang august 1992 og har vært på toppen flere ganger via diverse ruter opp gjennom årene. Han har ellers reist og oppholdt seg i Afrika i lengre perioder og har meget god kunnskap om Øst-Afrika med Kenya, Tanzania og Uganda, Botswana, Zimbabwe, Namibia, Sør-Afrika, Mosambik, Mauritius og Seychellene. 
Hans favoritt område er Ruaha i Tanzania som han først gang besøkte allerede i 1996. Hans store lidenskap er kombinasjon av safari og aktiviteter, spesielt golf. Han har meget god kunnskap om golf og muligheter for dette på Kenor Safaris destinasjoner.
Fred Arild reiser ellers mye hvert år for å oppdatere seg på nye ting, samt kvalitetssjekker selskapets destinasjoner, lodger, camps og hoteller.

 

 

 

Chris Adrian Gyldenås - designer, kundekontakt, traveltaster
Chris Adrian er vokst opp med Afrika og deltok allerede som 2 åring på sin første safari i Kenya og Tanzania. Han har siden vært rundt omkring til Kenor Safaris destinasjoner og spesielt fokus på Seychellene og Øst-Afrika med sjekk og kvalitetssikring av lodger og camps. Han har spilt golf på flere av banene i Kenya og drømmer om en ny reise med Rovos Rail og med strandavslutning på Seychellene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Karsten Asak-Gyldenås - Webdesigner, traveltaster
Karsten har selv bodd i Tanzania i 2 år og gått på International School i Moshi. Han har reist mye i Øst-Afrika og også vært reiseleder på Kilimanjaro bestigninger. Han er selskapets webdesigner og dataekspert. Han spiller er golfentusiast og har spilt på mange baner i både Kenya og Sør Afrika. Drømmer igjen om å kunne spille på Fancourt Links og mange av de andre flott banene i Sør Afrika. Sier ikke nei til et godt måltid, et glass sør-afrikansk vin og en sigar i Winelands om det skulle by seg sammen med sin kjære.

 • 1
 • 2
 • 3
 •  KenorSafaris

  KenorSafaris

  Hei Fred Arild. Dette ble en fantastisk reise og flotte opplevelser i møte med vennlige mennesker og vakre steder. Alt gled på skinner ihht opplegget og opplevelsen var at vi ikke bruke noe energi på å komme oss fra sted til sted. Alle hoteller, camp og tog var vel det beste som tenkes kan og vi vil ikke nøle med å anbefale dette videre. Vi vil anbefale Kenor for alle vi møter med det fantastiske opplegget dere sydde sammen for oss.

  Geir-Egil
 •  KenorSafaris

  KenorSafaris

  Vi takker for en helt utrolig flott tur til nydelige Tanzania og sjarmerende Zanzibar. Alt har vært flott fra første dag. En opplevelse for livet.

  Bodil Wiggen 11 pax
 •  KenorSafaris

  KenorSafaris

  Bestilte tur via Kenor safaris. Spesiallaget for oss. En kjempeopplevelse fra dag en. Flotte overnattingsteder. Serviceinnstilt personell både hos Kenor i Norge og på overnattingstedene. Gasper som var vår sjåfør/guide på turen har en service innstilling, tålmodighet, kunnskap rådsnarhet uten like. En fantastisk person og praktfull ambassadør for landet sitt og for Kenor. Tusen takk for en uforglemmelig ferie.

  Liv Thyberg
 •  KenorSafaris

  KenorSafaris

  Vi brukte Kenor Safaris sist sommer, i fbm vår bestigning av Kilimanjaro, safari og Zanzibar! Fikk mye gode tips og råd før vi bestilte, og Kenor var ærlige på alt. Fikk interaktivt program, som var veldig enkelt å følge. De bruker helt klart flinke folk lokalt også. Vi ble alltid hentet til avtalte tider. Turen ble over all forventning, og vi kommer til å bruke Kenor Safaris flere ganger. Prismessig er de også veldig konkurransedyktige. Topp service.

  Geir Busch på vegne av alle i gruppen
 •  KenorSafaris

  KenorSafaris

  Turen har vært helt fantastisk. Alt har fungert etter planen og vi har hatt gode opplevelser hele veien.... All ros til Gasper for noen fantastiske dager....Må også gi ros for den flotte App dere har. Veldig grei å ha med og som virker offline.Det er jo alltids noe man skal inn å sjekke underveis når man er på reise med en del skifte av overnatting. Igjen takk for et bra opplegg. Og vi gir våre beste anbefalinger til alle vi møter.

  Terje på vegne av oss 4
 • KenorSafaris

  KenorSafaris

  Safari i de tre parkene var en utrolig fin opplevelse. Her har du virkelig truffet med opplegg som passet oss m.h.t. kjøring og variasjon. Vi kom godt overens med vår sjåfør og guide. Samtlige overnattingssteder har overgått våre forventninger.Hele turopplegget er helt etter vår smak og jeg tror tre dager på safari er akkurat passe for en familie.

  Grethe B
 • KenorSafaris

  KenorSafaris

  Vi hadde en helt fantastisk kombinert safari og badeferie i Afrika i juleferien 2016. Dette takket være «pakken» som Kenor Safaris satte sammen for oss og som tilfredsstilte alle våre ønsker til genuitet, komfort, opplevelser m.m. Vi vurderer nå en ny tur til Afrika med våre barn og deres samboere og gjenta «suksessen» i 2018, fortrinnsvis en tilsvarende kombinasjon av safari og badeferie i jule-/nyttårsferien. t

  Kjell-Erik N
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7