Sør Afrika

Eastern Cape Safari og Wild Coast Beach

Dette er en kombinasjonsreise for den eventyrlystne og som ønsker opplevelser, mer enn kun avslappende dager ved stranden. Safari til et av Sør Afrikas beste Private Game Reserve med valg av flotte lodger og variert dyreliv med The Big Five. Deretter dager på et  5* Resort utenfor de typiske turistveier, med tilgang til strand og aktiviteter som hesteridning, sykkelsafari, Spa, fotturer etc.

Read more ...

Sør Afrika Østlige Safari Experience

Det er tid for en annen type safariopplevelse, og dere kjører til safari lodgen som ligger i «Big 5»-reservat. Her drar dere på leting etter de "uoppnåelige Big Five" (elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard). En helt unik safariopplevelse er garantert.

Read more ...

Cape Garden Safari

Cape Town og Garden Route er et av Afrikas mest besøkte reisemål. Dette har sin naturlige grunn i variasjon av natur og opplevelser, fra vinsmaking,  struts, grotter, whale spotting, sunsetcruise, golfmuligheter etc.

Read more ...

Sør Afrika Surprise


En Glorious 15-dagers Sør Afrika opplevelse, hvor du vil se og nyt den enorme rikdommen i landet. Fra villmarka i Kruger nasjonalpark til det kosmopolitiske raffinement av Cape Town, vil du komme til å forstå hvorfor Sør-Afrika er blitt kalt 'En verden i ett land'.

Read more ...