Seychellene

Alphonse Island

Alphonse Island er et enkelt eksklusivt feriested bestående av strandbungalower og villaer bygget langs vannkanten, hver med spektakulær havutsikt.

Read more ...

Enchanted Island Resort

Enchanted Island Resort er et luksuriøst gjemmested som er opprettet midt i en utpekt National Marine Park - på en øy som er velsignet med fem hektar hvit sand, steinformasjoner og frodig vegetasjon.

Read more ...

The H Resort Beau Vallon

The H Resort Beau Vallon Beach tilbyr moderne luksusopphold og en følelse av nådig gjestfrihet. The H Resort Beau Vallon Beach tilbyr ypperlig utformet luksus innkvartering som innebærer autentiske uttrykk av Seychellisk arv.

Read more ...

Hilton Northolme Resort

Flykt til paradiset på Hilton Seychelles Northolme Resort and Spa på den idylliske øya Mahe. Dette bortgjemte Seychellene består helt av private villaer som ligger på den frodige åssiden eller ligger blant bortgjemte strandviker på Beau Vallon Bay.

Read more ...

Fregate Island

Fregate Private Island er den østligste av Seychellene 'indre øyer - en virkelig tropisk Eden av hvite sandstrender, smaragd jungel og granittbølger omgitt av en korallrik kyst.

Read more ...

Maia Luxury Resort

Når det er på tide å pause fra det frenetiske tempoet og gjenoppdage sansene dullet av livets uopphøyelige krav, tilbyr MAIA Luxury Resort & Spa noe mer enn fantastisk utsikt, ypperlig service og utmerket innkvartering. MAIA tilbyr et sted å gjenopprette seg selv.

Read more ...

Savoy Resort & Spa

Savoy Resort & Spa er tilpasset opplevelser med lokal eleganse for internasjonale reisende på en drømmeferie, forretningsreise eller bryllupsreise.

Read more ...

Hilton Labriz Resort & Spa

Plassert i det kuperte landskapet langs østsiden av Silhouette Island, ligger romslige villaer i åssiden og ved stranden. Omgitt av en pulserende nasjonalpark og Det indiske hav har hver villa på Hilton Seychellene Labriz Resort & Spa blitt opprettet for å levere den virkelig unike Silhouette-opplevelsen.

Read more ...

Le Meridien Fisherman's Cove

Le Meridien Fisherman's Cove ligger ved den vestlige spissen av Beau Vallon Bay, og ligger midt i en tropisk hage med frodig eksotisk vegetasjon. Komfortable stilige rom og kreolske suiter er spredt på forhøyet og strandnivå i eksotisk løvverk.

Read more ...

Denis Island Resort

Oppkalt etter en fransk oppdagelsesreisende. Denis Island Resort tilbyr overnatting i "bungalows som alle ligger nær sjøen, blant frodige tropiske hager hvor komfort og et naturlig kreolsk stil går hånd i hånd, for å gi deg et uforglemmelig opphold.

Read more ...

Dhevatara Beach Hotel

Dhevatara Beach Hotel på Praslin Island på Seychellene er et vakkert boutique strandhotell. De tilbyr 10 individuelt utformede og designede suiter som gir de beste fasilitetene til et luksuriøst feriested. Dette 5-stjerners hotellet tilbyr personlig service, det fineste kjøkkenet og direkte tilgang til strand i Grand Anse.

Read more ...

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles ligger ved Intendance Bay og har en spektakulær utsikt over Det indiske hav. Her er en av verdens vakreste pulver strender med svimlende palmer og frodig tropisk skog som gir Banyan Tree Seychelles en sjelden smak av paradis.

Read more ...

Cousine Island Resort

Cousine Island Resort and Spa er et intimt feriested, med plass til maksimalt åtte personer, det perfekte reisemål for reisende som søker en flukt fra folkemengdene, men hvor luksus og service aldri blir kompromittert.

Read more ...

Constance Ephelia Resort

Hotellet ligger ved to av de vakreste strendene på øya Mahé, med utsikt over den marine nasjonalparken Port Launay. Constance Ephelia Resort har en unik beliggenhet og ligger innenfor 120 hektar land med frodig og sjelden vegetasjon. Et magisk sted å gjenopplive "sansene".

Read more ...

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin har plassert seg blant de beste 4-stjerners hotellene i Seychellene. Det er absolutt den beste verdien 4-stjerners hotellet øyene har å tilby.

Read more ...

Carana Beach Hotel

Carana Beach Hotel har utsikt over en av Mahes mest dramatisk pittoreske strender. Carana Beach har blitt designet for å fremheve den ville naturen på dette unike stedet til blått hav innrammet av frodig jungel, massive granitt søyler og sin hvite sandstrand.

Read more ...

Le Domaine de L'Orangeraie

Le Domaine de l'Orangeraie vil gi en koselig og privat ferie. De tropiske omgivelser, lokal arkitektur og varmen av tre i en ren zen stil harmoniseres for å feire "home away from home" unike opplevelse - for par og familier.

Read more ...

Coco De Mer & Black Parrot

Skjønnhet, sikkerhet, fred, ro og kvalitet, omgitt av natur og oppkalt etter den unike Coco de Mer Palm. Dette moderne 4-stjerners hotellet ligger i over 200 hektar med naturlig skjønnhet på kanten av Det indiske hav.

Read more ...

Sainte Anne Resort & Spa

Sainte Anne Resort & Spa blander seg sømløst med naturen. Avslappende dager kan brukes til å oppdage øyas naturlige fornøyelser. På de uberørte strender, strødd med granittklipper, vil de eneste fotsporene du vil se, være din egen.

Read more ...

Cerf Island Resort

Cerf Island Resort ligger ved inngangen til Sainte Anne National Marine Park og tilbyr personlige, private og luksuriøse villaer, i et naturlig elegant eksklusivt boutiquehotell resort.

Read more ...

Constance Lemuria Resort

Resortet ligger på nordvestkysten av den idylliske øya Praslin med det indiske hav som bølger forsiktig ved bredden av sine tre perfekte hvite sandstrender og omgitt av frodig og sjelden vegetasjon. Constance Lemuria befinner seg i hjertet av en luksus Seychellene opplevelse.

Read more ...

Six Senses Sil

Six Senses Zil Pasyon ligger på Félicité, en privat øy hvor massive granittklipper og hvite sandstrender skaper en luft av drama og skjønnhet.

Read more ...

DoubleTree Resort & Spa - Allamanda

Det moderne 4-stjerners DoubleTree Resort & Spa by Hilton Hotel Seychelles - Allamanda har en ideell beliggenhet i Anse Forbans. Hotellet har en romantisk og flott privat strand omgitt av uberørt frodig tropisk løvverk.

Read more ...

North Island

North Island er et sted for barefoot luksus for de som søker en uberørt, spektakulær tropisk retrett. Det er bare 11 individuelt håndlagde gjestevillaer på hele øya.

Read more ...

Raffles Resort Praslin


Raffles Praslin, Seychellene er det perfekte stedet å unnslippe hverdagen, for å utforske sansene dine, og å koble til igjen - med deg selv og de du elsker.

Read more ...