Zanzibar Hoteller

Zanzibar Islands

Zanzibar Krydder Beach og Safari Opplevelser

Dette reiseopplegget passer utmerket for en ukes skole ferietid - som vinter og høstferie - for familier med barn. Kombinasjonen av strand og safari er en utmerket kombinasjon av avslapping, strand, sol og varme og med opplevelser av Afrikas dyreliv i bush og på savanner. Opplegget gir muligheter for å velge om man vil starte med safarien og avslutte med dager ved stranden eller som her beskrevet med stranddager først og safariopplevelser som siste del. 

Read more ...

Zanzi Resort

Zanzi Resort er det beste øko-grønne, boutique hotellet med spa på Zanzibar. Hotellet har imponerende, praktfull, eksotisk utsikt; vakre korallrev; laguner og frodig vegetasjon.

Read more ...

Tulia Zanzibar

Tulia Zanzibar Unikt Beach 5-stjerners feriested som ligger ved Pongwe Beach, regnes som en av de vakreste strendene i verden - nesten kontinuerlig korallrev som skaper en stor grunne lagune, støttet i hovedsak av brede, hvite sandstrender og endeløse lunder av kokospalmer.

Read more ...

Manta Resort - Pemba

Manta Resort tilbyr noe som er forskjellig fra de fleste tropiske øyer - det handler ikke om femstjerners luksus. Hvis det er ro, nært møter med naturen og en familie av ansatte du ønsker, er The Manta Resort stedet for deg.

Read more ...

Kilindi Zanzibar

Kilindi Beach Resort som er omkranset av Casuarina trær og ligger på en flott strand, har et rykte som den største skjult skatt på Zanzibar.

Read more ...

Emerson Spice - Stone Town

Emerson Spice, en inspirert og kjærlig restaurerte kjøpmannsgård - en multi-etasjes liten Boutique Hotel, har en indre gårdsplass, elleve unike antikviteter fylte rom, og to av Zanzibar beste restauranter.

Read more ...

Constance Aiyana - Pemba

Aiyana Resort ligger ved den nordligste kanten av Pemba Island, en 30-minutters mini-tur fra Zanzibar til et paradis på en vakker, naturlig strand. Ren og elegant, Aiyana Resort er designet og bygget rundt konseptet "enkel materialitet og fullstendig håndverk".

Read more ...

Fruite & Spice Wellness Resort

Fruit & Spice Wellness Resort Zanzibar er det beste stedet for din ferie eller bryllupsreise i Zanzibar! Den er utstyrt med et stort utvalg av overnattings fasiliteter for å tilfredsstille alle dine behov som hotellrom, suiter, bungalower og villaer. 

Read more ...

Zanzibar Serena - Stone Town

Hotellet har en idyllisk beliggenhet på strandpromenaden i gamle Stone Town og flankert av en eksotisk blanding av sultanens palasser, portugisisk fort, gamle dhow havner og lyse basarer. Zanzibar Serena Hotel er en oase av ro og velstand blant travelheten i en av Afrikas gamle og fortryllende byer.

Read more ...

Chumbe Island Lodge

 

Overnatting på Chumbe Island er gitt i miljøvennlige bungalower i en romantisk, naturlig setting. Alle bungalower har utsikt over havet, og det tar bare 30 sekunder å spasere til det varme tropiske havet.

Read more ...

Essque Zalu Zanzibar

Plassert i en naturlig bukt på den nordøstlige kysten av Zanzibar, kombinerer Essque Zalu Zanzibar moderne livsstil med minimalistisk luksus og tilbyr sine gjester en prangende atmosfære og følelse av Zanzibar.

Read more ...

Changuu Privat Island

Changuu Private Island Paradise (Prison Island) er blitt beskrevet som et lite paradis på jorden, med sin private, hvite strand omgitt av det uberørte vannet i Det indiske hav.

Read more ...

Hotel Riu Palace Zanzibar

Dette 5-stjerners Deluxe hotellet, Hotel Riu Palace (tidligere Hideaway of Nungwi Resort & Spa), ligger vakkert til ved Kendwa Beach. Privat og elegant, et perfekt Resort og har havutsikt foran alle rom.

Read more ...

Michamvi Sunset Bay

Michamvi Sunset Bay ligger på sørlige dele av Zanzibar og på østsiden av den majestetiske Chwaka Bay. Plassert på en av Zanzibars vakreste sandhvite strender.

Read more ...

Bawe Tropical Island

Bawe Tropical Island er den perfekte setting for de som ønsker seg for en romantisk ferie. De 15 praktfulle hyttene er diskret spredt langs strandlinjen, alle med panoramautsikt over det klare vannet i Det indiske hav.

Read more ...

Next Paradise Resort

The Next Paradise Boutique Resort ligger på en vakker hvit sandstrand på nord-østkysten av Zanzibar. Anlegget vender rett mot det Indiske Hav, og er beskyttet av korallrev som er omtrent en kilometer unna.

Read more ...

The Z Hotel

Dette elegante boutiquehotellet ligger i et livlig sted på hjørnet av en idyllisk strand i Nungwi - som ligger på nordspissen av Zanzibar.

Read more ...

Anna of Zanzibar

Anna of Zanzibar kombinerer personlig service med en avslappet atmosfære. Med bare fire luksuriøse suiter tilbyr dette boutique hotellet privatliv og eksklusivitet.

Read more ...