Kenya

Out of Kenya Bush Safari

Opplev safari på "gamle måten", med "enkel" standard i små camps, hvor nærhet, service og safari "Out of Africa" er det viktigste. Opplegget er for den som ønsker en safari opplevelse basert på følelse av det gamle safarilivet.

Read more ...

The Great Kenya Safari

Denne safarien vil ta deg til med 4 forskjellige områder med 2 forskjellige faunaer. Reiseruten er lagt til rette for den som ønsker mest mulig variasjon og opplevelser av Kenya, som både safariland, natur og folkeliv/kultur.

Read more ...

Kenya All Around Exclusiv Safari

En "Fly Inn" safari for å oppleve 3 av Kenyas flotteste dyre- og naturområder. En reise for deg som ønsker opplevelser og luksuriøs service og standard, med minimalt kjøring til og fra. Med Amboseli, Meru og Masai Mara er du sikret å se det som Kenya kan tilby avvariasjon og opplevelser.

Read more ...

Safari Off Beat

"Value for Money" Safari med Mt. Kenya som bakteppe og Kikuyu/ Meru folk.
Dette opplegget tar deg med til foten av Mt. Kenya og dyrelivet i området med sine elefantflokker. Dyrebilder med det mektige fjellet i bakgrunn skulle gi gode minner for livet.

Read more ...

Godt Voksen Safari & Strand

En Kenya opplevelse som er tilpasset de som ønsker den flotte variasjonen av natur og dyreliv i Kenya, samt kunne erfare lokalbefolkningens vennlighet - alt satt i en ramme av flotte lodger og overnattingssteder.

Read more ...

Beach & Safari

Dette reiseopplegget er basert på  utgangspunkt med Mombasa. Dette vil gi dere muligheter for selv å velge når i reiseperioden dere ønsker å foreta safarien i forhold til dager ved kysten. Safarien tar dere til Tsavo Øst parken hvor dyreopplevelsene er både store og varierte.

Read more ...

Foot of Mt. Kilimanjaro Safari & Beach

Denne safarien  tar deg fra Nairobi til Mombasa med safari underveis. I stedet for transport med safaribiler, benytter vi denne gangen det nye toget mellom Nairobi og Mombasa. Dette gjør at opplevelsen blir enda bedre med rask transfer, i rolige og flotte vogner.

Read more ...

Jambo Safari

Denne safarien vil ta dere med til 3 dyreområder i Kenya. Safarien vil på den måten bli variert og opplevelsesrik hver dag. Opplegget er beskrevet med bruk av egen safari bil, men det er muligheter å kunne gjøre hele eller deler av transporten mellom parkene pr. fly.

Read more ...

Beach & Bush Safari Kili

Dette reiseopplegget er basert på  utgangspunkt med Mombasa. Dette vil gi dere muligheter for selv å velge når i reiseperioden dere ønsker å foreta safarien i forhold til dager ved kysten. Safarien tar dere gjennom 3 nasjonalparker med sine særegenheter av bush og savanner.

Read more ...

Classic Mara Safari og Mombasa

Her er en safari med fokus på Masai Mara, men hvor vi samtidig legger inn en opplevelse ved Lake Naivasha på turen ut på savannene.  Det er også muligheter å legge inn en natt ekstra ved Lake Naivasha og bruke den ekstra dagen til enten med fokus på Hells Gate og sykkeltur eller fotosafari i Lake Nakuru.

Read more ...

Klassisk Kenya Safari

Her er et opplegg med Kenor Safaris sin egen designede Klassiske Kenya safari - hvor dere besøker 4 forskjellige parker/områder. Dette vil gi dere en variasjon av opplevelser og erfaringer for å bli kjent med den kenyanske kultur og natur.

Read more ...