Tanzania

Klassisk Tanzania Nord Safaris

I dette flotte reiseopplegget har vi lagt opp til en safari i det Nordlige Tanzania og parkene der. Vi velger bevisst lodger i Serengeti i områder basert på hvor den store migrasjonen befinner seg når dere er der. Dette for at dere skal få mest mulig ut av deres Serengeti opplevelse.

Read more ...

Tanzania Explorer Safari og Zanzibar

Denne flotte safarien tar deg med til de berømte områdene i det nordlige Tanzania. Med både Tarangire Nasjonal Park, Lake Manyara, Serengeti og Ngorongoro skulle variasjon av natur og opplevelser være omtrent fullkommen - og minnene være mange.

Read more ...

Stanley Safari

Her er en kombinasjon safari og Strand med safari til dyreområdene i den midtre delen av Tanzania og strandopphold ved det Indiske Hav. Kombinasjonen av Mikumi og Ruaha sikrere en flott variasjon av dyreliv og natur.

Read more ...

Livingstone Tanzania Safari & Mafia

Dette reiseopplegget med fly inn i en kombinasjon av Ruaha, Mahala og Mafia Island er en reise "Off Track". Områdene du besøker er av de mindre besøkte turist stier og gir derfor en bedre opplevelse av hva Afrika safari kan være. 
Du starter med 3 netter i Ruaha for å legge igjen dine fotspor i denne kanskje Tanzanias flotteste park.

Read more ...

Kilimanjaro med safari og Zanzibar

Her er reiseopplegget for dere som ønsker den fulle kombinasjonen av Kilimanjaro, safari og stranddager.
Opplegget er med Kilimanjarobestigning via Machame ruten med ekstra akklimatiseringsdag ved Karanga Valley - safari i Lake Manyara og Ngorongoro, før dager på Zanzibar.

Read more ...

Ikonisk Tanzania Safari

En safari i Tanzania med "Fly In" til det nordlige området i Serengeti Nasjonalpark. Denne designede reiseopplevelsen vil passe utmerket både som bryllupsreise, såvel som par og familie som ønsker en spesiell opplevelse i bushen.

Read more ...

Tanzania Southern Safari og Beach

Dette designede safarireise er basert på safarien i det Sørlige Tanzania og tilrettelagt for deg som ønsker en virkelig "bushopplevelse".  Safarien blir i dette opplegget lagt til Selous Game Reserve i kombinasjon med Ruaha Nasjonal Park.

Read more ...