Sør Afrika

Cape Town Wineland Route og Safari

Ofte referert til “En hel verden i et land” kan Sør-Afrika tilby en unik variasjon av muligheter til opplevelser. Sør-Afrika kan tilby både vakker natur, behagelig klima, vennlige folkegrupper og rikt dyreliv.

Read more ...

Eastern Cape Safari og Wild Coast Beach

Dette er en kombinasjonsreise for den eventyrlystne og som ønsker opplevelser, mer enn kun avslappende dager ved stranden. Safari til en av Sør Afrikas beste Private Game Reserve med valg av flotte lodger og variert dyreliv med The Big Five. Deretter dager på et  5* Resort utenfor de typiske turistveier, med tilgang til strand og aktiviteter som hesteridning, sykkelsafari, Spa, fotturer etc.

Read more ...

Sør Afrika Surprise


En Glorious 15-dagers Sør Afrika opplevelse, hvor du vil se og nyt den enorme rikdommen i landet. Fra villmarka i Kruger nasjonalpark til det kosmopolitiske raffinement av Cape Town, vil du komme til å forstå hvorfor Sør-Afrika er blitt kalt 'En verden i ett land'.

Read more ...

Sør Afrika Østlige Safari Experience

Det er tid for en annen type safariopplevelse, og dere kjører til safari lodgen som ligger i «Big 5»-reservat. Her drar dere på leting etter de "uoppnåelige Big Five" (elefant, løve, neshorn, bøffel og leopard). En helt unik safariopplevelse er garantert.

Read more ...

Det beste i Sør Afrika

Opplev høydepunktene i Sør-Afrika. Oppdag de vakre stedene i Cape Town, bli forelsket i den afrikanske bushen i Kruger nasjonalpark og kombiner dette med det mektige Victoria Falls.
Tidløs reiserute som kombinerer det ville og urbane- safari,  i verdenskjente  på Kruger nasjonal park, kosmopolitiske Cape Town, vinsmaking og det gode livet på Winelands. Selvsagt med førsteklasses service og overnatting.

Read more ...

Malariafri Safari og opplevelser

Start en Sør Afrika opplevelse med malariafri safari med muligheter for The Big Five og nyt deretter dager i Sun City med aktiviteter og opplevelser for enhver smak for både voksne og barn.

Som start på en Sør Afrika opplevelse kan det ikke bli bedre.

Deretter kan man kombinere dette med dager i Cape Town, Garden Route eller strandopphold på Mauritius eller Mosambik. 

Read more ...

Zululand Safari og Barbeint Nytelse

Sør-Afrika med safari og strand forblir i et "kompakt" arrangement og med minst mulig transport og kjøring mellom steder - så er Thanda Game Reserve  i Sør Afrika og Ponta Mamoli på sørkysten i Mosambik et naturlig valg.

Read more ...

Cape Garden Safari

Cape Town og Garden Route er et av Afrikas mest besøkte reisemål. Dette har sin naturlige grunn i variasjon av natur og opplevelser, fra vinsmaking,  struts, grotter, whale spotting, sunsetcruise, golfmuligheter etc.

Read more ...