Botswana

Great Trans- African Lodge Safari

Tilbring 3 uker med å utforske Namibia, Botswana og Zimbabwe, og oppleve dyrelivet, kulturen og naturen som Afrika bare kan levere. Fra å beundre Victoria Falls til den fantastiske størrelsen av Namibias sanddyner og store game drive/ fotosafari opplevelser - kombinerer denne turen alle bekvemmeligheter av lodge innkvartering med en uforglemmelig safari opplevelse - under din Great Trans-African Lodge Safari tur.

Read more ...

Botswana Heaven Safari

Denne reisen tar deg med til de 3 spesielle områdene i Botswana og du vil få oppleve noe av Kalahari området og dets dyre- og folkeliv, som blant annet SAN folket, via Okavango deltaet og Khwai området med sine kanaler og rike dyreliv til Chobes frodige områder ved bredden av Chobe River. Når dette så avsluttes med dager ved et av verdens underverker - Victoria Falls og solnedgangscruise med drikke og snacks på elven - med den afrikanske nattehimmelen og mørkets lyder - da har reisen for å skape minner for livet nådd sitt klimaks.

Read more ...

Botswana Lodge Explorersafari

Opplev den fantastiske skjønnheten, ufattelig storhet og åpne sletter ved Nxai Pan, det verdensberømte Moremi Game Reserve og Khwai River Area og det ville dyrelivet ved Chobe River og Chobe National Park. Din reise tar deg deretter til Hwange National Park før du slutter ved den spektakulære Victoria Falls.

Read more ...

Botswana Wildlife Breakaway

Opplev det rikelig dyrelivet som Afrika har å tilby på denne lodge safari og nyt fotosafariene i Hwange National Park, tradisjonell makoro utflukt i Okavango Delta, dyreopplevelse i Chobe National Park, samt båtturer på Chobe River og mange flere magiske øyeblikk - under din Wildlife Breakaway tur.

Read more ...