Kenya

Kenya Familiesafari og Diani Beach

Høst- og vinterferie Kenya safari og stranddager ved det Indiske Hav. Dette reiseopplegget er basert på utgangspunkt i Mombasa. Safarien tar dere til Tsavo Øst parken hvor dyre opplevelsene er både store og varierte. Dette reiseopplegget passer utmerket for en ukes skole ferietid - som vinter og høstferie - for familier med barn. Kombinasjonen av strand og safari er en utmerket kombinasjon av avslapping, strand, sol og varme og med opplevelser av Afrikas dyreliv i bush og på savanner.

Avreise høstferien 2019 og vinterferien 2020

Read more ...

Kenya Christmas Safari og Indiske Hav

Gruppetur

Denne safarien tar deg fra Nairobi til Mombasa med safari underveis til deres stranddager ved Mombasa. Safarien går til de 3 flotte parkene Amboseli , Tsavo vest og Tsavo øst. Her blir det muligheter til å få oppleve Mt. Kilimanjaro i Ambsoli og Tsavo vest, mens Tsavo Øst med sine store savanner og bush  avslutter en dyrerik safari med The Big Five muligheter.

Avreise 20. desember 2019

Read more ...

Big Cats of Masai Mara og Malindi

Gruppetur

Dette designede reiseopplegget kombinerer noe av det beste dyrelivet i Afrika med eksotiske stranddager ved det Indiske Hav. Her er overnatting i luksuriøs Tented Camp rett ved selve Mara River. Intime lodger av høy standard, samt strandhotell/villas av god kvalitet. Med "egen" safari bil, vil dere samtidig kunne tilpasse den enkelte dags opplevelser og tidsbruk ut fra deres egne ønsker og i samråd med vår guide/sjåfør. 

Avreise 29. september 2019.

Read more ...

Club Afrique - Amazing Kenya, Art, Culture & Music

Gruppetur

Safarien er skreddersydd for de som ønsker store og varierte opplevelser med god kvalitet og service og lokalt preget. Safarien har fokus på Masai Mara, men hvor vi samtidig legger inn opplevelser ved Lake Naivasha på turen ut på savannene. Det blir fokus på "ekte" opplevelser av kenyansk kultur, musikk og kunst i tillegg til det utrolige og varierte dyreliv.

Avreise 22. juni 2019. Ingen ledige plasser igjen.
Neste tur settes opp for 2020 senere.

Read more ...

Jambo Masai Mara og Indiske Hav

Gruppetur

En safari i Afrika er som å reise direkte inn i en natur-dokumentar, hvor dramaene på savannen nå utspiller seg rett foran nesetippen din. På en safari vil et imponerende syn raskt bli erstattet av et nytt. En safari er derfor en reise som vil gi dere unike opplevelser for livet.

Read more ...

Safari Nzuri og Indiske Hav

Gruppteur

Denne safarien  tar deg fra Nairobi til Mombasa med safari underveis til deres stranddager ved Mombasa. Safarien går til de 3 flotte parkene Amboseli , Tsavo vest og øst. Her blir det muligheter til å få oppleve Mt. Kilimanjaro ii Ambsoli og Tsavo vest, mens Tsavo Øst med sine store savanner og bush  avslutter en dyrerik safari med The Big Five muligheter.

Read more ...

Kenya Karibu Safari Beach

Gruppetur

Kenya Karibu Safari Beach vil ta deg med til både Rift Valley innsjøene, Lake Naivasha og Lake Nakuru - og Masai Mara og gi deg avsluttende dager på en av Afrikas flotteste strender - Diani Beach. 
Safarien er meget variert i innhold og gir deg nye opplevelser hver dag underveis.

Read more ...