Sør Afrika

Cape Town og Inspirasjonsreise Garden Route

Kombinasjonen av Cape Town, Wine route og Garden Route gir deg en unik kombinasjon av det beste av Cape Town, vin og mat, natur og kultur - samt muligheter for litt aktivitet underveis. Denne inspirerende Garden Route turen gir deg muligheter for å få oppleve noen av de flotteste områder i Sør Afrika - og gi deg både energi, opplevelse og nytelse.

Read more ...

Kruger og Swaziland

Gruppetur

Dette er en virkelig kongelig syv dager/ 6 netters guidet reise. Her blir du tatt direkte til noen av Sør-Afrikas fineste og naturskjønne severdigheter og mest produktive Big Five område. Kultur og dyreliv blir levende med en levende atmosfære.

Read more ...

Kruger Safari, Rovos Rail og Cape Wineland

Gruppereise med norsk reiseleder.

En reise for å oppleve Sør Afrikas muligheter til nytelse og glede. Safaridager i Kruger, en togreise i alle sin luksus og Agatha Christie miljø og dager i Cape Town og vinområdene med utsøkte viner og gourmet mat.

Avreise 11. november 2019. Påmeldingsfrist 1. august 2019.

Avreise 7. mars 2020. Påmeldingsfrist 7. desember 2019.

Read more ...

Kruger Wildlife Safari

Gruppetur

Denne 3 netter/4 dagers safarien tar deg med til det sentrale området i Kruger området. Lodgen ligger rett ved selve inngangsporten til Kruger parken og er et ideelt utgangspunkt for dyreopplevelser.

Read more ...