Sør Afrika

Kruger og Swaziland

Gruppetur

Dette er en virkelig kongelig syv dager/ 6 netters guidet reise. Her blir du tatt direkte til noen av Sør-Afrikas fineste og naturskjønne severdigheter og mest produktive Big Five område. Kultur og dyreliv blir levende med en levende atmosfære.

Read more ...

Cape Town og Inspirasjonsreise Garden Route

Kombinasjonen av Cape Town, Wine route og Garden Route gir deg en unik kombinasjon av det beste av Cape Town, vin og mat, natur og kultur - samt muligheter for litt aktivitet underveis. Denne inspirerende Garden Route turen gir deg muligheter for å få oppleve noen av de flotteste områder i Sør Afrika - og gi deg både energi, opplevelse og nytelse.

Read more ...

Spectacular South Africa

Swaziland er kjent for sine naturreservater og festivaler som viser tradisjonell Swazi-kultur. Markerer den nordøstlige grensen til Mosambik og strekker seg ned til Sør-Afrika, og Lebombo-fjellene tjener som et dramatisk bakteppe for Mlawula naturreservats mange turstier. Nærliggende Hlane Royal National Park er hjemmet til mangfoldig dyreliv, inkludert løver, flodhester og elefanter.

Read more ...

World in One Country

Utforsk det aller beste av Sør-Afrika i en tur. Opplev det spennende dyrelivet i den ikoniske Kruger nasjonalpark, pustende natur i Drakensbergfjellene og langs Garden Route og vitne til de ulike kulturer og historie i byer som Cape Town når du reiser gjennom Sør-Afrika, Lesotho og Swaziland. Denne safarien har alt!

Read more ...

Kruger Safari, Rovos Rail og Cape Wineland

Gruppereise med norsk reiseleder.

En reise for å oppleve Sør Afrikas muligheter til nytelse og glede. Safaridager i Kruger, en togreise i alle sin luksus og Agatha Christie miljø og dager i Cape Town og vinområdene med utsøkte viner og gourmet mat.

Avreise 7. mars 2020. Påmeldingsfrist 7. desember 2019.

Read more ...

Kruger Wildlife Safari

Gruppetur

Denne 3 netter/4 dagers safarien tar deg med til det sentrale området i Kruger området. Lodgen ligger rett ved selve inngangsporten til Kruger parken og er et ideelt utgangspunkt for dyreopplevelser.

Read more ...

Wildlife, Wine & Garden Route

En annerledes reise for opplevelse av Sør Afrikas variasjon av natur, vin og dyreliv. Reisen starter og ender i Cape Town og går via verdens lengste Whine Route (R62) til Strutsehovedstaden i verden, før man nyter sjø/ hav og det marine livet, samt The Big Five.  

Read more ...