Classic - Eksklusiv

Kenor Safaris har fokus på valg av lodger/camps som gir intimitet, personlig service, høy standard, best mulig lokalisering og unik design. Disse camper/lodger gir overnatting for 6 - 25 personer og gir den boende en total safari/strand opplevelse.


Fly In

Å kunne bruke fly inn til lodger/camps gir en behagelig og kort reisetid kontra bruk av safaribil. Dere får mer tid til opplevelsene på campen/lodgen, og oppholdet her er vanligvis på All Inklusiv. Man kan selv velge om man vil ha egne safaribiler eller dele disse med andre gjester på campen/lodge.


Privatliv

Kenor Safaris har mange kunder som er meget opptatt av privatliv og diskresjon underveis på sine reiser. Våre valgte Classic camps har dette av høyeste prioritet - og følger Kenor Safaris høye krav til diskresjon.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Classic

Cape Town, Kruger & Victoria Falls Experience

Opplev høydepunktene i Sør-Afrika. Oppdag de vakre stedene i Cape Town, bli forelsket i den afrikanske bushen i Kruger nasjonalpark og beundre det mektige Victoria Falls. En spesielle reise for deg som ønsker det lille ekstra av opplevelser og standard.

Read more ...

Rovos Rail Victoria Falls Safari og Maldivene Relaxe

Dette designede reiseopplegget er basert på kombinasjonen av det luksuriøse toget Rovos Rail og Maldivene. Rovos Rail er et unikt konsept på kombinasjon av Back to Africa experience og Agatha Christie. Maldivene er paradisøyer med kritthvit sand, grønne palmer og vakre, turkise laguner i Det Indiske Hav. Her finner dere barfot luksus så langt unna en stressende hverdag dere kan komme.

Exclusiv Classic Kenya Safari

Her er en eksklusiv og unik klassisk safari i Kenya. Valg av lodger/camp er gjort ut fra ønske om å oppleve områder og dyrelivet utenfor de store turistruter. Med all inklusiv og et rikelig utvalg av aktiviteter og opplevelser - vil man kunne oppleve det utsøkte, personlige og service som overgår mye annet - en safari for den bevisste med fokus på kvalitet og Lifetime Experience.

Read more ...

Taste of Luxury Safari & Beach

Vi har designet en spesiell opplevelse og reise for deg som kun har en uke til rådighet, men som ønsker de store opplevelsen. Her er muligheter for en smak av Kenya Luxury Safari og Beach Holiday, med to av de mest unike overnattingssteder i Kenya.

Read more ...

Kenya Unique Luksus fra Bush til Beach

Dersom tid er viktig deg og du ønsker den ultimate Bush og Beach opplevelsen - da er denne reisen det riktige for deg! Sammen med utrolige dyre, natur og kultur opplevelser i Masai Mara vil skjønne dager ved det Indiske Hav være den naturlige avslutningen.
Alt dette er satt i rammen av luksus og eleganse - hvor det meste blir ivaretatt av folkene rundt deg - for best mulig service og nytelse for deg og dine.

Read more ...

The Bucketlist Destination Safari

Leter du etter den unike opplevelsen hvor privatliv, service, standard og muligheter for selv å legge tempoet ditt for en safari opplevelse - da har du her en designet opplevelse for Experience of Lifetime.

Read more ...