Classic - Eksklusiv

Kenor Safaris har fokus på valg av lodger/camps som gir intimitet, personlig service, høy standard, best mulig lokalisering og unik design. Disse camper/lodger gir overnatting for 6 - 25 personer og gir den boende en total safari/strand opplevelse.


Fly In

Å kunne bruke fly inn til lodger/camps gir en behagelig og kort reisetid kontra bruk av safaribil. Dere får mer tid til opplevelsene på campen/lodgen, og oppholdet her er vanligvis på All Inklusiv. Man kan selv velge om man vil ha egne safaribiler eller dele disse med andre gjester på campen/lodge.


Privatliv

Kenor Safaris har mange kunder som er meget opptatt av privatliv og diskresjon underveis på sine reiser. Våre valgte Classic camps har dette av høyeste prioritet - og følger Kenor Safaris høye krav til diskresjon.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Dersom tid er viktig deg og du ønsker den ultimate Bush og Beach opplevelsen - da er denne reisen det riktige for deg! Sammen med utrolige dyre, natur og kultur opplevelser i Masai Mara vil skjønne dager ved det Indiske Hav være den naturlige avslutningen.
Alt dette er satt i rammen av luksus og eleganse - hvor det meste blir ivaretatt av folkene rundt deg - for best mulig service og nytelse for deg og dine.

KEAA6 - Kenya Unique Luksus fra Bush til Beach