KenorSafaris:Golf

Er du golfentusiast og har lyst på noen golfrunder du aldri vil glemme? Med KenorSafaris ligger Afrikas beste baner for dine føtter.

Baner

Afrikas beste baner venter på deg. Sør-Afrika er nok mest kjent, men Øst Afrika og det Indiske hav har også noen skikkelige perler på lur. Spill golf mellom zebra og antiloper, eller på en skogsbane med apekatter, slå ut på en par 3 fra en fjelltopp, eller over klippene. Spill på over 2000 meters høyde eller til brisen fra det Indiske Hav. Mulighetene er mange.

 

 

Transport og kombinasjoner

Afrika har for mange baner til at du rekker alle på en tur. Snakk med oss for å få gode kombinasjoner og reiser i mellom har sitt eget innhold og opplevelse. I pausene mellom golfrundene er det fint å kunne slappe av og oppleve Afrika, og vi vet hva som er mulig i nærheten av det forskjellige banene.

 

 

Konkurranse eller bare morro

Vi kan sette opp konkurranser med caddier og scorecards, og vi kan sørge for at de venter på deg på 18. green med forfriskninger og massasjetime i spa. Så uannsett ferdighets- og innsatsnivå - vi har mulighetene for deg.

  • Sun City Golf Course - Sør Afrika
  • Simola Golf Course - Sør Afrika
  • Legend Golf Course - Sør Afrika
  • Golf Academy - Sør Afrika
  • 1
  • 2
  • 3

Golf safari

Sør Afrika Escape med Vin, Golf og safari

Ofte referert til “En hel verden i et land” kan Sør-Afrika tilby en unik variasjon av muligheter til opplevelser. Fra bylivet i den kosmopolitiske Cape Town, kultur og kunst, naturopplevelser, vin og god mat i Winelands, The Big Five safari og golf i verdensklasse. 

Read more ...

Fairways og Safaris

En Sør Afrika opplevelse med kombinasjon av flotte fairways og Big Five safari - inkludert vin og gourmetmåltider. Reiseruten gir både naturopplevelser og muligheter for diverse aktiviteter ut fra interesse.

Read more ...

Gourmet Golf Adventure

Hvis du er ute etter en reiserute eventyr fylt med golf, kultur, kunst og natur, sammen med komfortabel innkvartering, så har denne turen navnet ditt! Med stopp på fire flotte destinasjoner og med god tid til å utforske på egenhånd, vil du bli forelsket i den varierte appellen fra Rainbow Nation.

Read more ...

Tog, Golf og Safari - nytelse for livet

Ditt livs eventyr begynner
THE BLUE TRAIN, med sin karisma og majestet, har vært synonymt med den ultimate luksusreisen siden 1946. Den tilbyr en unik måte å krysse noen av Sør-Afrikas storslåtte landskap og landemerker.
Deltakerne vil glede seg over eksepsjonelle golfbaner og inspirerende natur når de samtidig gleder seg til Shamwari Big Five dyrelivsopplevelser og eksepsjonelle kulinariske opplevelser overalt.

Read more ...

All Time High Golf Safari Experience

En Golf Safari i Sør Afrika - for en "All Time High" opplevelse for den som elsker flott natur, dyreliv og safari, god mat og utsøkte viner - men ikke minst golfentusiast som elsker å "utfordre" seg selv med nye golfbaner.

Read more ...

15 dagers Golf og Tog Safari

Denne golf safarien er designet som en kombinasjon av Rovos Rail, Johannesburg og Cape Town. Med 10 dager på Rovos Rail luksuriøse togreise med golf og aktiviteter for alle interesser, gir muligheter for både golfere og ikke golfere.

Avreise 13. mai 2019 og 28 oktober 2019

Read more ...

Kenya Golf Safari og Indiske Hav

Her er kombinasjon for dere som også liker å spille golf, og gjerne ønsker å kunne kombinere safari og strandopplevelser med noen runder golf. For ledsager som ikke er golfinteressert er det egne program og aktiviteter som man kan delta på i stedet.

Read more ...