Kenor Safaris er et familieeid selskap som ble etablert i 1994 i Kenya.
Selskapet er medlem av Kenya Authorised Tour Operator (KATO). Selskapet etablerte eget salgskontor i Norge for det nordiske markedet i 1995 og er medlem av Reisegarantifondet.

Kenor Safaris designer egne reiseopplegg for kunder som ønsker tilpassede opplegg ut fra sine egne ønsker, behov og rammer.
En reise med Kenor Safaris har høy grad av service, utmerket standard og unike opplevelser til destinasjoner i Afrika.

Kenor Safaris skaper ved sine reiser en Experience of Lifetime.
Vi har fokus på de små detaljer satt i system i det store bildet, hvor alt fra kvalitet, service og opplevelser har fokus. Våre designede opplevelser i Afrika er lagt opp ut fra best mulig utnyttelse av muligheter, ønsker og økonomisk ramme - for de beste opplevelser

Kenor Safaris har kun Afrika som destinasjonsområde.
Våre ansatte har derfor en dyp og unik kompetanse om både land, områder, lodger/camps og aktiviteter som kommer våre kunder til gode via tilpassede reiseopplegg. Alle våre lodger/camps og hoteller er "plukket ut" og kvalitet sikret ved egne besøk av våre ansatte.

Kenor Safaris satser på og leverer kvalitet og personlig service.
Vi har plukket ut våre lodger/camps og overnattingssteder ut fra kvalitet - standard, service, lokalisering og "value for money". Våre ansatte har egenhendig erfaring med de forskjellige overnattingsteder og valgt disse. Våre egne guider er unike med utømmelige kunnskap om de områder de guider våre kunder. I tillegg har de personlige egenskaper som vi mener er nødvendig for å være guide for Kenor Safaris.

 

 

 

Rosemary Gyldenås - eier, designer og kundekontakt

Rosemary med røtter fra Mt. Kenya området i Kenya har jobbet i bransjen siden 1990, deriblant på lodger i Masai Mara og i Kenya Airways. Hun reiser hvert år til Afrika for oppdateringer og deltar på de lokale reiselivsmesser der. Hun har besteget Mt. Kilimanjaro og er en lidenskapelig Afrika kjenner, med spesialområde i Kenya, Tanzania, Ethiopia, Zambia, Malawi, Zimbabwe, Namibia, Botswana, Sør Afrika, Mauritius og Seychellene. Hun elsker god vin og god mat, servert i spesielle settinger på safarier og i vakker natur. Hun er opptatt av lodger/camps som yter ekstra god service og hvor personellet "connecter" med Kenor Safaris kunder.
Hennes favorittområde er Matopos i Zimbabwe, samt Okavango delta i Botswana. Hun elsker Rovos Rail og drømmer om en tur fra Cape til Dar es Salaam. Hun tar gjerne en runde golf også på en av de mange flotte banene i Afrika. 

 

 

 

 

Fred Arild Gyldenås - eier, designer, kundekontakt og reiseleder
Fred Arild har selv arbeidet i Tanzania i perioden 1992 - 1994 i Fredskorpset i Usangi. Han besteg Kilimanjaro første gang august 1992 og har vært på toppen flere ganger via diverse ruter opp gjennom årene. Han har ellers reist og oppholdt seg i Afrika i lengre perioder og har meget god kunnskap om Øst-Afrika med Kenya, Tanzania og Uganda, Botswana, Zimbabwe, Namibia, Sør-Afrika, Mosambik, Mauritius og Seychellene. 
Hans favoritt område er Ruaha i Tanzania som han først gang besøkte allerede i 1996. Hans store lidenskap er kombinasjon av safari og aktiviteter, spesielt golf. Han har meget god kunnskap om golf og muligheter for dette på Kenor Safaris destinasjoner.
Fred Arild reiser ellers mye hvert år for å oppdatere seg på nye ting, samt kvalitetssjekker selskapets destinasjoner, lodger, camps og hoteller.

 

 

 

Chris Adrian Gyldenås - designer, kundekontakt, traveltaster
Chris Adrian er vokst opp med Afrika og deltok allerede som 2 åring på sin første safari i Kenya og Tanzania. Han har siden vært rundt omkring til Kenor Safaris destinasjoner og spesielt fokus på Seychellene og Øst-Afrika med sjekk og kvalitetssikring av lodger og camps. Han har spilt golf på flere av banene i Kenya og drømmer om en ny reise med Rovos Rail og med strandavslutning på Seychellene.

 

 

 

 

 

 

 

 

Karsten Asak-Gyldenås - Webdesigner, traveltaster
Karsten har selv bodd i Tanzania i 2 år og gått på International School i Moshi. Han har reist mye i Øst-Afrika og også vært reiseleder på Kilimanjaro bestigninger. Han er selskapets webdesigner og dataekspert. Han spiller er golfentusiast og har spilt på mange baner i både Kenya og Sør Afrika. Drømmer igjen om å kunne spille på Fancourt Links og mange av de andre flott banene i Sør Afrika. Sier ikke nei til et godt måltid, et glass sør-afrikansk vin og en sigar i Winelands om det skulle by seg sammen med sin kjære.