Safari - bare dyr eller noe mer?

De fleste tenker at man skal til Afrika for å se dyr. Ikke noe galt i det, men vi påstår at med kun det i tankene, så lar man en stor mulighet for så mye mer gå fra seg.
Dersom det kun er dyr som er det interessante - da passer det nok med en standard pakkereise og det er ikke vesentlig hva den egentlig inneholder - bortsett fra besøk i dyre områder. Her finnes det mange muligheter av pakker - til ulike prisnivå og innhold - det er bare å velge og stole på arrangøren på at dette blir bra for deg.

For våre kunder starter reisen til Afrika allerede ved kontakten med oss.
For oss er det viktigste at våre kunder involverer seg i og finner ut av hva de virkelig ønsker av sin Afrika reise. Vi sier at en Afrika opplevelse starter med planleggingen og ender deretter aldri - fordi ved hjemkomst har det skjedd noe med hver enkelt - en lengsel tilbake til Afrika og dets folk, natur, dyr og kultur.

En reise bør planlegges med basis i dine ønsker og vår unike kompetanse. Vi kan gi deg nødvendig innspill og informasjon til å ta de valg dere bør og skal gjøre for å få mest ut av den budsjettramme og ønsker dere har med hensyn til opplevelser, aktiviteter, service og standard.
Bruk god tid i planleggingsfasen. Det har man igjen for under reisen.
Ikke tro at du skal få med deg alt mulig av opplevelser og muligheter på en gang. Vær bevisst på hva som er viktigst, og kanskje kommer det muligheter senere for en nye reise for andre opplevelser og erfaringer.

Safari er alt på en reise i Afrika, fra det små detaljer hver dag til de store dyr opplevelser på nært hold.
Det er en varm dusj, god seng, snacks og drikke i safaribilen, den blide, servicevennlige og kunnskapsrike guiden - som ser hver enkelt i reisefølget - fra barna til besteforeldre - alle føler seg ivaretatt, det hyggelige smilet fra personellet på campen, god komfort og sikkerhet i safaribilen, de nødvendige stopp for å oppleve ting langs veien eller bare for å strekke beina, solnedgangs-stunden med snacks og drikke etter dine ønsker, middag i bushen eller på stranden…pluss alle de små ting som man ofte tar som en selvfølge - men som ikke nødvendigvis er en selvfølge i Afrika.

For Kenor Safaris er alle disse små ting viktig å ha fokus på, da det er disse som setter prikken over i-en og som gjør at alt bare blir bedre enn det våre kunder forestilte seg.

Ønsker man det lettvint - bestill en ferdig “pakketur” fra et reisebyrå. Fast pris, fast innhold som mange andre har gjennomført - enkelt og raskt - og man får sett dyr.

Ønsker man å legge inn litt innsats for de unike opplevelser - ta en prat med noen som kjenner destinasjonen godt og som kan gi informasjon, alternativer, muligheter og personlig service og oppfølging før, under og etter en reise.

Kenor Safaris garanterer at dere vil komme tilbake med - “The Lifetimne Experience”. - spesielt dersom dere har valgt Kenor Safaris som deres samarbeidspartner for deres Afrika opplevelse.

Prismessige vil man erfare at det ikke er vesentlig forskjell ut fra samme standard og områder, men stor forskjell i opplevelser, minner og service. En reise til Afrika koster i utgangspunktet mye. Sørg derfor at du får mest mulig ut av den sum man legger inn i reisen. Bruk derfor selskap med lokal kunnskap og kompetanse!

Next
Next

Zimbabwe - mulighetens område